Intensivt VIP kursus over 5 dage

Som en del af jagttegnskurset hos Jagtguiderne, kommer du på skydebanen.

Jagtguiderne tilbyder et intensivt 5 dages kvalitets jagttegns-kursus i samarbejde med Gun & Countryshop i Helsinge

VIP jagttegnskurset er skræddersyet til grundig kompetenceopbygning frem mod beståelse af jagtprøven, hvor der er krav til viden om: vildtkending, lovgivning, våben, jægerhåndværk, etik og meget andet. Undervisningen er levende og medinddragende og klæder samtidig kursisten bedst muligt på til livet som aktiv jæger i ind- og udland.

Pris pr. person er kr. 3.999,- og omfatter 40 timers teoriundervisning (og praktik), skydning på lerduebane efter minimum 50 lerduer, indøvet forståelse for afstandsbedømmelse, frokost med smagsprøver på forskellige danske og skandinaviske vildtarter, sodavand samt kaffe og te i undervisningslokalet. Du skal blot betale jagtprøvegebyr til staten og købe undervisningsbog – resten er altid incl. i prisen hos Jagtguiderne!

I foråret tilbyder Jagtguiderne undervisning på to VIP jagttegnshold.

Der undervises kl. 9.00-17.00 på alle datoer:

Hold 1-24; afvikles i marts og april 2024

3., 10., 17., og 24. marts samt 7.april.

Der afholdes jagtprøver løbende hen over efteråret. Desuden kan der være mulighed for at gå til jagtprøve i de fleste af årets måneder, hvilket giver stor fleksibilitet for alle jagttegnskursister i forhold til planlægning af prøver.

Vi underviser efter ”Jagttegnsbogen” udviklet af Institut for Jagt. Undervisningssystemet er det mest moderne på markedet og underbygges af både af printet version og e-bogs udgave. Hertil kommer app´s til træning af jagtprøve relevante spørgsmål og mulighed for digital assistance til undervisningen.

I forbindelse med alle undervisningsgange indlægges en stribe jagtrelevante ”overraskelser” for at bløde den teoretiske del op. Desuden har vi adgang til grej og våben i en af Danmarks mest velassorterede jagtforretninger, der bruges til bedre forståelse af praktisk jagt og nødvendigt udstyr.

Den praktiske skydning foregår på private skydebaner og på Danmarks største flugtskydningsbane KFK. Her lærer kursisten sikker våbenhåndtering og får kendskab til skydning efter bagduer og sideduer. Jagtguiderne stiller våben tilrådighed fra markedets bedste våbenproducenter, hvilket giver mulighed for at få indøvet bedst mulig viden om god skydning. Ud over skydning indøves kravene til afstandsbedømmelse i.fbm. jagtprøven. På Miljøstyrelsens hjemmeside kan du læse om vigtige datoer for jagtprøver til prøverne forår og efterår. Jagtguiderne opretter kursisterne som aspiranter til prøven og attesterer at undervisningen er fulgt. Kursisten vælger selv prøvedato og sted.

Det får du:
Undervisning af erfaren og statsautoriseret jagttegnslærer/våbenkursusinstruktør, skriftlig testprøve, lån af våben, attestering af lovpligtigt gennemført undervisningsforløb, skydning med professionel flugtskydningsinstruktør og 2 x 25 skud inkl. lerduer og patroner. Oprettelse til jagtprøven samt opfølgning på samme, herunder hjælp til valg af prøvedatoer og sted. Rådgivning om obligatorisk flugtskydningsprøve og riffelprøve.

Forplejning:
Lækker frokost med vildt, diverse forfriskninger, kaffe/te og sodavand.

Kursussted:
Gun & Countryshop, Frederiksborgvej 30, 3200 Helsinge countryshop.dk

Følgende er ikke med i kursusprisen:

Lærebogen “Jagttegnsbogen” fra Institut for Jagt (pris fra 399,- kr.).

Gebyr for jagtprøve til Miljøstyrelsen/Naturstyrelsen, kr. 315,-, opkræves separat af Miljøstyrelsen ved tilmelding til prøven.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial